مدیریت بیماری
نکات پیشگیری از کرونا در مهمانی و مجالس
نکاتی که در مهمانی باید رعایت گردد:
- سعی کنید حتیالامکان از رفتن به مهمانی و شرکت در تجمع های گروهی اجتناب نمایید.
- سعی نمایید که مراسم ها و برنامه های دید و بازدید خانوادگی از قبل برنامهریزی شده را با رعایت اصول اخلاقی و با تاکید بر همه گیری کرونا کنسل نمایید.
- سعی نمایید به جای مراجعات حضوری جهت گفتگوهای خانوادگی یا همسایگی و یا دوستانه از تلفن یا شبکههای اجتماعی استفاده نمایید.
در صورت ضرورت جهت حضور در منزل نزدیکان مانند پدر و مادر سعی کنید موارد زیر را رعایت کنید.
- از سلامت عمومی اعضای خانواده میزبان و یا افراد مهمان در منزل خودتان مطمئن شوید که حداقل علائم سرماخوردگی با آنفلونزا نداشته باشند.
- به صورت کاملاً محترمانه و با تاکید بر اهمیت اپیدمی کرونا در مورد رعایت اصول بهداشت فردی توسط اعضای خانواده میزبان و یا مدعو و نیز گندزدایی مکرر محیط خانه مطمئن شوید.
- به صورت کاملاً محترمانه و با تاکید بر اهمیت اپیدمی کرونا از مدعوین بخواهید که بلافاصله بعد از ورود به منزل قبل تماس محیطی، بین فردی و نشستن دستهایشان را با آب و صابون بشویند.
- به صورت کاملاً محترمانه و با تاکید بر اهمیت اپیدمی کرونا اگر مهمان هستید بلافاصله بعد از ورود به منزل میزبان و قبل تماس محیطی و نشستن دستهایتان را با آب و صابون بشویید.
- در هر دو شرایط بالا بعد از در آوردن لباس ها و گذاشتن آنها در جایی جداگانه و به دور از تماس با لباسهای دیگر مجدداً دستها شسته شود.
- در صورت مشاهده عدم رعایت اصول بهداشت فردی و بهداشت پخت و پز توسط میزبان قبل از هر گونه خوردن و آشامیدن با آوردن عذر و بهانه فردی مجلس یا منزل میزبان را ترک نمایید.
- اگر با میزبان راحت نیستید سعی نمایید از مصرف مواد غذایی خام و نیم پز خودداری نمایید.
- از خوردن مواد غذایی که نیازمند تهیه مستقیم با دست و بدون نیاز به پخت با حرارت اجاق گاز است (مانند سالاد و یا انار دانه دانه شده) اجتناب نمایید.
- سعی کنید مواد غذایی مانند سوپ و آش که هنگام آوردن به میز غذا داغ و پرحرارتند و امکان تماس دست با آن نیست میل کنید.
- سعی نمایید از نانهای بسته بندی نشده که احتمال تماس دستی وجود دارد استفاده نکنید.
- دوباره تاکید میگردد حتی الامکان از خوردن مواد غذایی که احتمال تماس دست فرد دیگری بعد از پخته شدن آن وجود دارد اجتناب نمایید.